Annons:

Resia köper Resegruppen i Jönköping

Resia växer inom affärsresesegmentet genom att köpa Resegruppen i Jönköping.

Resebyråkedjan Resia köper Resegruppen i Jönköping och expanderar därmed från att vara en renodlad privatresebyrå i staden till att även erbjuda affärsresor. Resia kommer nu att erbjuda heltäckande tjänster och produkter inom affärsresor samt grupp- och konferensresor.

Resia har inom sin befintliga verksamhet i Sverige både affärsresor och privatresor, men i Jönköping har man tidigare enbart riktat sig mot privatresemarknaden.

Den 1 oktober skedde övertagandet och Resegruppens tidigare ägare Pia Kjellerstedt blir ny resebyråchef på Resia i Jönköping. Resegruppens anställda följer med till Resia i Jönköping.
Resegruppen etablerades 2006 och har haft en mycket god utveckling sedan starten. Verksamheten är inriktad på grupp- och konferensresor både för företag och för privatkunder, med såväl skräddarsydda resor som färdiga paket.
– Vi har haft en bra utveckling inom semesterresor i Jönköping, och vi ser en stor möjlighet att fortsätta växa inom både affärsresor och konferensresor. För Resia är det här ett strategiskt förvärv i en mycket spännande region. Vi breddar vårt erbjudande med målet att kunna hjälpa lokala företag med deras resor och konferenser, säger Bo Jakobsson, försäljningsdirektör på Resia.

 

Artikeln har ändrats kl 11.20 på grund av felaktighet i texten.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024