Annons:

Marcus Majewski ny vd för Nordic Light Hotel

Marcus Majewski är ny vd för de två hotellen Nordic Light Hotel och Nordic Sea Hotel i Stockholm.

Marcus Majewski tillträdde sin nya tjänst i början av mars.

– Jag har jobbat inom hotellbranschen länge och har alltid varit avundsjuk på dem som jobbar för Nordic Light Hotel och Nordic Sea Hotel. Två fantastiska hotell i Stockholms absolut bästa läge, med personal i elitklass. Nu är jag en av dem, så nu får man väl säga att jag är avundsjuk på mig själv, säger Marcus Majewski.

Marcus Majewski har bildat ett projektteam bestående av marknads- och försäljningsdirektör Niclas Ingwall, marknadschef Veronica Fält och revenuechef Jonas Planic, som ska se över hotellens helhetskoncept.

– När man har elitseriespelare i sitt lag så kan man vara vinnare på en marknad oavsett hur den går. Tillsammans med resten av gänget ska vi nu se över våra produkter, se till att göra det vi gör bra ännu bättre och förändra det vi gör mindre bra. Hotell-Stockholm har ofta en förmåga att vara lite konservativt och traditionellt, jag tror på att vända upp och ner på saker och ting och därigenom få ett mer unikt slutresultat, säger Marcus Majewski.

Majewski kommer senast från vd-posten på det nystartade hotellet The Thief i Oslo, som också ägs av norske Petter Stordalen. Tidigare har han bland annat jobbat för Stordalens andra Stockholmshotell, som hotellchef på Clarion Hotel Sign och sedan vd på Clarion Hotel Stockholm.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024