Annons:

Stena Line och Swebus startar lågprislinje till Berlin

Enkel resa till Berlin från 319 kronor med Stena Line och Swebus.

Nu startar färjerederiet Stena Line och expressbussföretaget Swebus en ny lågprislinje från Göteborg, Helsingborg, Malmö, Trelleborg till Berlin.

– Berlin är ett av Europas populäraste resmål och vi märker en ökad efterfrågan på billiga resor dit. Därför är vi väldigt glada över att kunna erbjuda dessa nya och bekväma resor tillsammans med Stena Line. Att kunna gå av bussen på färjan gör själva resan till en större del av hela semesterupplevelsen, säger Ingvar Ryggesjö, presschef på Swebus.

Premiärturen på Stena Lines och Swebus nya lågprislinje avgår den 20 juni. En enkel resa mellan Malmö och Berlin kostar 339 kronor för ungdomar, studenter och pensionärer, 449 kronor för vuxna och 29 kronor för barn som reser i sällskap med vuxen. Fram till och med den 22 augusti erbjuds introduktionspriser från 319 kronor.

Det blir två avgångar per vecka från Malmö till Berlin, med stopp på vägen i Trelleborg. Det är även möjligt att resa med linjen från Göteborg och Helsingborg via anslutande bussar.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024