Annons:

Viking Line startar podcast

I mitten av augusti lanserar Viking Line en egen podcast.

Programserien om åtta halvtimmesprogram spelas just nu in ombord på fartygen Viking Cinderella, Rosella, Mariella och Viking Grace.

– Med den här podcastserien vill vi inspirera och roa och på ett lättsamt sätt ge lyssnaren en bild av vad en kryssning med oss kan innehålla. Vi hoppas förstås att många ska lyssna och att ännu fler ska bli sugna på en flykt från vardagen tillsammans med oss. Som ledande aktör på Östersjön är det även angeläget för oss att gå i bräschen för en öppen och tillgänglig kommunikation. Podcastserien är ett bra sätt att bjuda in alla som är nyfikna på Viking Line och vill bekanta sig mer med oss, säger Niklas Zhovnartsuk, marknadschef på Viking Line.

Podcasten kommer att utgå från olika teman, som Viking Cinderellas 10-årsfirande, livet på dansgolvet, maten ombord samt lyxresande med spabehandlingar och champagne. Programserien produceras under sommaren av företaget Lexter.

– Populära podcastprogram följer ofta ett givet mönster med två personer som samtalar utan några större tekniska finesser. Vår ambition är att göra ett reseprogram som med värme och glädje speglar våra högst verkliga upplevelser ombord. Rent tekniskt lägger vi också ribban högre genom att vi bearbetar materialet i en studio för att skapa ett program som är både innehållsrikt och skönt att lyssna på, säger Wanda Anderson, kreativ projektledare på Lexter.

Wanda Andersson är även programledare för podcasten tillsammans med Johan Lundin. Programmen kommer att kunna laddas ner från Spotify och Itunes.

 

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024