Annons:

Tecknad film ska locka passagerare

Hobbitar och bikinimodeller har tidigare fått Air New Zealand-resenärer att intressera sig för flygsäkerheten. Nu tar Virgin Atlantic hjälp av tecknade cowboys och superhjältar för att fånga passagerarnas uppmärksamhet.

Att få vana flygresenärer uppmärksamma på säkerheten ombord är inte alltid lätt. Tidigare har Air New Zealand använt sig av såväl hobbitar som bikinimodeller och rugbylag i sina säkerhetsfilmer för att fånga passagerarnas intresse.

Nu testar alltså även Virgin Atlantic ett nytt grepp. I en tecknad film får passagerarna se hur en trött resenär somnar under säkerhetsgenomgången och börjar drömma.

Plötsligt befinner han sig i en vilda västern-duell när bartendern och gästerna snabbt gömmer sina saker i hyllor och under stolar. I en annan scen jagas han av polis när syrgasmasker trillar ner från biltaket.

Den knappt sex minuter långa filmen är flygbolagets första säkerhetsfilm på tolv år, skriver The Telegraph. Filmen är producerad av animeringsföretaget Art & Graft och kommer att börjar sändas på flygningar från och med den 1 mars.

Text: Vagabond

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024