Annons:

Black Mountain Golf köper Nordiska Golfskolor Travel

Prestigebanan Black Mountain Golf i Thailand blir ny huvudägare i Nordiska Golfskolor Travel. Syftet är att öka antalet resenärer till Black Mountain Golf Club från Norden.

Black Mountain Golf Club köpte den 30 mars 60 procent av Nordiska Golfskolor Travel.

– Vi har alltid haft hög beläggning och antalet besökare på Black Mountain fortsätter att öka. Nu när vi utökat vår resort från 16 till 40 poolvillor kan fler kan bo och spela golf här, därför passar partnerskapet med Nordiska Golfskolor perfekt i tiden. Vi ser fram emot att välkomna Nordiska Golfskolors resenärer till Black Mountain, säger Black Mountains vd Harald Elisson i ett pressmeddelande.

Nordiska Golfskolor Travel, som arrangerar golfträningsresor i grupp, kommer att fortsätta att erbjuda resor även till andra resmål men den större andelen kommer att gå till Black Mountain.

Nordiska Golfskolor Travels vd Eric Bremberg anser att Black Mountain Golf Club & Resort är den optimala golfanläggningen för bolagets verksamhet.

– Den är i mitt tycke en av världens bästa golfanläggningar. Jag är oerhört stolt att få vara en del av Black Mountain Golf Club, med en extremt välorganiserad svensk ledning och med oerhört starka och innovativa ägare, säger Eric Bremberg i pressmeddelandet.

Black Mountain Golf Club ligger i Hua Hin i Thailand och har flera år i rad blivit framröstad till Thailands bästa golfbana. År 2014 blev Black Mountain även utsedd till Asiens, inklusive Australien och Nya Zeeland, bästa bana samt bästa mästerskapsbana under Asia Golf Awards.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024