Annons:

SAS gör det enklare att tjäna bonuspoäng

SAS gör det nu enklare för sina Eurobonus-medlemmar att tjäna sina poäng. Både när de är på resande fot och på hemmaplan.

SAS har under de senaste åren arbetat hårt för att få fler passagerare att ansluta sig till företagets Eurobonusprogram. Ett av lockbetena har varit SAS ökade samarbete med olika partners, som gör att medlemmarna kan tjäna poäng när de handlar.  

Men det kan vara svårt att hålla reda på vid vilka tillfällen kortet måste upp. 

Enligt Check-in.dk löser nu SAS detta genom att lansera en ny funktion i bolagets smartphone-applikation. Den ger en snabb överblick över var du kan tjäna Eurobonus-poäng i närheten av där du befinner dig. Och du kan välja om displayen ska visas som en lista eller karta. 

Med en ny funktion i datorn – Eurobonus Finder – ska det även bli enklare att lokalisera i vilka webbutiker det går att tjäna poäng. Genom en installation på datorn noteras användaren med ett pop-up-meddelande när hen är inne på en av SAS partnersajter.

Just nu innehåller mobil-applikationen mer än 19 000 platser över hela världen och det fylls ständigt på, med bland annat biluthyrningsplatser, hotell och restauranger, skriver Check-in.dk.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024