Annons:

Här är världens högsta rutschbana till havs

Royal Caribbeans senaste tillskott i flottan, Harmony of the Seas, är inte bara världens största kryssningsfartyg. Fartyget kan också stoltsera med att ha världens högsta rutschbana ute till havs.

I den nya rutschbanan 45 meter över havsnivån kan den som vågar kasta sig ut i ett fritt fall hela tio däck ner. Den består av två parallella cylindrar i vilka åkarna far fram i fyra meter per sekund. Upplevelsen förstärks med hjälp av de ljudeffekter som installerats i banan.

Harmony of the Seas, som är Royal Caribbean Internationals senaste tillskott i flottan, är världens största kryssningsfartyg; 19 däck högt, drygt 360 meter långt och med en passagerarkapacitet på nära 5 500 passagerare.

I sommar kommer det nybyggda kryssningsfartyget till Medelhavet där Ving erbjuder kryssningar från Barcelona under perioden juni-oktober och från Rom under perioden juli-oktober, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

 

Uppdatering: I en tidigare version av artikeln stod att det var en vattenrutschbana. Det var fel. Orsaken är ett missförstånd mellan Ving och rederiet. Ombord finns även vattenrutschbanor, men just den högsta är en torr bana.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024