Annons:

Annons:

Tillväxt för Accor

Accor Hotels redovisade en ökad omsättning första kvartalet 2017. Det framgår av ett pressmeddelande.

– De trender vi har sett under det första kvartalet i de flesta av våra regioner visar ett mycket fördelaktigt klimat för hotellindustrin. Detta gäller särskilt våra tre huvudmarknader Frankrike, Europa och Asien/Stillahavsområdet, säger Sébastien Bazin, styrelseordförande och koncernchef för Accor Hotels.

Ur rapporten:
– Den konsoliderade intäkten för första kvartalet 2017 uppgick till totalt 425 miljoner Euro, en rapporterad uppgång på 35,4 procent och en tillväxt lika för lika på 7,4 procent.
– Förändringar i omfattningen av planerade konsolideringar (förvärv och överlåtelser) tillförde ett positivt bidrag på 82 miljoner Euro (+26 procent), framför allt tack vare bidragen från Raffles, Fairmont, Swissôtel, onefinestay och John Paul.
– Valutaeffekter hade en positiv påverkan på 6 miljoner Euro, framför allt på grund av brasilianska real (+8,2 miljoner Euro) och australiensiska dollar (+4,3 miljoner euro).
– Under första kvartalet utvecklades AccorHotels med 35 hotell och mer än 7 000 rum. Den 31 mars 2017 låg 951 hotell och 176 000 rum i gruppens pipeline.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018