Annons:

Annons:

Heta diskussioner i årets GTA-jury

I år har juryarbetet inför Grand Travel Award varit tuffare än någonsin. TN har intervjuat juryns ordförande Peter Carlsson, vd för Travellink, som berättar varför antalet nominerade minskat, vad som orsakat störst diskussioner i juryn och varför inte Ving blev nominerat.

Var det heta diskussioner i  juryn?
–    Ja.  I och med att vi har minskat antalet nominerade i de flesta klasser till tre ökar kraven på juryn att belysa de nominerade ur flera olika vinklar. Mest diskussioner blev det om årets chef och i charterklassen.
Varför blev inte Ving nominerat?
–    Till grund för nomineringarna ligger kriterierna service och support till resebyråerna, produkt och marknadsföring.  Ving är visserligen den största aktören på nordiska marknaden, men när det gäller servicen till återförsäljarledet har de andra tre varit betydligt mer aktiva. Dessutom har Ving haft en nedåtgående trend i GTA-omrösningen under senare år. Förra året fick arrangören lägst poäng av de fyra nominerade.
Har du fått några reaktioner?
Ja, från Ving. Det är ett tecken på Grand Travel Awards betydelse och att det blivit mer spets i nomineringarna när vi minskat antalet.  Det är en större ära att bli nominerad nu.

 

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
På nytt jobb