Annons:

Annons:

Gott om kineser i Stockholm i januari

Det totala antalet gästnätter i Stockholm steg i januari jämfört med året innan. Dessutom står Stockholm starkt på den kinesiska marknaden med en stor ökning.

De internationella besöken i Stockholm stod i januari för en 10-procentig ökning av antalet gästnätter och de nationella för en 11-procentig, jämfört med motsvarande månad i fjol. Kina står för den största ökningen med 82 procent fler kommersiella gästnätter, skriver Visit Stockholm i ett pressmeddelande.

– Visit Stockholm har jobbat länge för att positionera Stockholm i Kina, och nu ser vi resultat som motiverar oss att fortsätta. Det kinesiska nyåret inföll i januari och vi ser hur viktigt det är att positionera Stockholm på andra marknader med högtider som infaller på andra tider än våra. Det är också viktigt att vi har fått en direktlinje till Hong Kong, och att vi får fler direktlinjer i framtiden, säger Visit Stockholm vd Thomas Andersson.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Affärsresesäljare till Resia i Göteborg
Sista ansökningsdag:
31 March, 2017
Grupp- och konferenssäljare till resebyrån i Göteborg.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2017
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
19 April, 2017
Affärsresesäljare Malmö
Sista ansökningsdag:
10 April, 2017
Resesäljare till Apollo Grupp & Konferens
Sista ansökningsdag:
07 April, 2017