Annons:

Annons:

Han kan bli årets nätverkare

Göran Grell, vd och delägare på RK Travel Group har nominerats till Årets Affärsnätverkare 2016 av BNI, Business Network International.

– Det är överraskande men självklart jättekul. Jag gillar människor och blir lätt förälskad i idéer. För mig är en bra nätverkare en person som försöker att ge mer än han/hon tar i en relation. Är generös med sitt kontaktnät, är äkta och genuin i att vilja hjälpa andra, säger Göran Grell i ett pressmeddelande.

Göran Gräll är nominerad till Årets Affärsnätverkare 2016 för ”sitt brinnande intresse för resebranschen där han ständigt utmanar med nya affärskontakter och uppdrag”. Han är en av fyra nominerade. De andra är Jessica Stark, SUP46, Elaine Eksvärd, Snacka Snyggt och Brit Stakston, Stakston PR, Blank Spot Project.

– En bra nätverkare har många relationer, arbetar strukturerat och är van att både ge och ta. Utmärkelsen går till en person och entreprenör som använder nätverkande som en viktig metod för att skapa affärer. Vi tycker att Göran Grell gör detta på ett mycket bra sätt på samma gång som han är nyfiken och leder utvecklingen inom resebranschen, säger Gunnar Selheden vd för BNI och jurymedlem.

BNI, Business Network International, hjälper företagare att bygga ut sina kontaktnät genom effektiv referensmarknadsföring och har som syfte att skapa affärsfokuserade möten mellan människor.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Account Manager Governmental till Radisson Hotel Group
Sista ansökningsdag:
22 mars 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019