Annons:

Annons:

SAS och Apollo förlänger sin relation

Apollo fortsätter att ha SAS som huvudpartner för de flesta charterflygningar från Skandinavien. Bolagen har tecknat ett nytt avtal för sommar- och vintersäsongen 2016–2017 värt 1,1 miljarder kronor.

De bägge bolagen har samarbetat i 15 år. Det nya avtalet innebär att SAS tar hand om Apollos kunder från 17 orter i Sverige, Danmark och Norge till 30 destinationer i Europa. Det innebär att SAS är Apollos största partner utanför det egna flygbolaget Novair.

– Vi ser fram emot att fortsatt välkomna Apollos kunder ombord på våra flygplan, säger Annelie Nässén, global försäljningschef på SAS, i ett pressmeddelande.

Apollo uppger att samarbetet gör det möjligt för Apollo att erbjuda direktflyg från flygplatser både i storstadsregioner och regionalt i Sverige, Norge och Danmark.

– SAS stora flexibilitet är en av de egenskaper vi värderar mest, säger Leif Vase Larsen, nordisk vd för Apollo Travel Group.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018