Annons:

Annons:

SAS och Apollo förlänger sin relation

Apollo fortsätter att ha SAS som huvudpartner för de flesta charterflygningar från Skandinavien. Bolagen har tecknat ett nytt avtal för sommar- och vintersäsongen 2016–2017 värt 1,1 miljarder kronor.

De bägge bolagen har samarbetat i 15 år. Det nya avtalet innebär att SAS tar hand om Apollos kunder från 17 orter i Sverige, Danmark och Norge till 30 destinationer i Europa. Det innebär att SAS är Apollos största partner utanför det egna flygbolaget Novair.

– Vi ser fram emot att fortsatt välkomna Apollos kunder ombord på våra flygplan, säger Annelie Nässén, global försäljningschef på SAS, i ett pressmeddelande.

Apollo uppger att samarbetet gör det möjligt för Apollo att erbjuda direktflyg från flygplatser både i storstadsregioner och regionalt i Sverige, Norge och Danmark.

– SAS stora flexibilitet är en av de egenskaper vi värderar mest, säger Leif Vase Larsen, nordisk vd för Apollo Travel Group.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Sales Executive Leisure till Norwegian Air Shuttle ASA
Sista ansökningsdag:
30 november 2018
Greek National Tourist Organisation seeks 2 local employees
Sista ansökningsdag:
26 november 2018
Regional Säljchef Resia Företag Södra Sverige & Köpenhamn
Sista ansökningsdag:
26 november 2018
Säljchef Resia Företag Västerås & Eskilstuna
Sista ansökningsdag:
25 november 2018
Vi söker Event Sales Manager till CWT MEETINGS & EVENTS
Sista ansökningsdag:
20 november 2018