Annons:

Annons:

Grand köper lyxhotell på Stureplan

Grand Group AB förvärvar Hotel Drottning Kristina och stärker ytterligare sin position som ledande inom lyxsegmentet i Stockholm. Grand Group som sedan tidigare driver Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel, tar över verksamheten från och med den 1 oktober 2018, enligt ett pressmeddelande.

Grand Group är ledande inom lyxsegmentet och kommer genom förvärvet att bredda hotellgruppens erbjudande. Hotellet kommer även fortsättningsvis att drivas under ett eget varumärke. Efter ett planerat utvecklingsarbete kommer hotellet att öppna i ny regi i slutet av året.

– Vi ser förvärvet som ett komplement och positivt tillskott till vår befintliga portfölj med unika koncept på bästa tänkbara läge. Hotellet kommer med sin historiska byggnad att stärka gruppen som helhet och bredda vårt erbjudande. Vi ser framemot att fortsätta den utvecklingsresa som de tidigare ägarna påbörjat. Här skapar vi en attraktiv mötesplats och ett hotell mitt i händelsernas centrum, säger Pia Djupmark, vd, Grand Group AB och Grand Hôtel Stockholm.

Hotel Drottning Kristina är ett boutiquehotell som är centralt beläget vid Stureplan i Stockholm och inrymmer idag 101 hotellrum.

– Vi är oerhört glada och stolta över att just Grand Group tar över vår hotellverksamhet och fortsätter det arbete som vi påbörjat. De har både erfarenheten och kompetensen att vidareutveckla konceptet för att ta det till nästa nivå, säger Caroline Syrén, vd, Hotel Drottning Kristina.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Greek National Tourist Organisation seeks 2 local employees
Sista ansökningsdag:
26 november 2018
Regional Säljchef Resia Företag Södra Sverige & Köpenhamn
Sista ansökningsdag:
25 november 2018
Vi söker Event Sales Manager till CWT MEETINGS & EVENTS
Sista ansökningsdag:
20 november 2018
Sales Executive Leisure till Norwegian Air Shuttle ASA
Sista ansökningsdag:
30 november 2018
Säljchef Resia Företag Västerås & Eskilstuna
Sista ansökningsdag:
25 november 2018