Annons:

Ny direktlinje från Arlanda till Marseille kommer nästa sommar

Air France–KLM:s lågprisbolag Transavia France expanderar på Stockholm Arlanda Airport genom att lansera en ny direktlinje till Marseille. Den nya linjen etablerar det franska lågprisbolaget ytterligare på Stockholm Arlanda och möter den ökade efterfrågan på resor till den Franska Rivieran. Den nya linjen kommer att trafikeras två gånger i veckan, med start den 6 juni, enligt ett pressmeddelande.

Inför sommarprogrammet 2024 utökar Transavia France på Stockholm Arlanda Airport genom att trafikera en ny direktlinje till Frankrikes näst största stad, Marseille. 

Marseille, Frankrikes näst största stad.

– Genom att ytterligare utöka vårt utbud under 2024 är vi fast beslutna att kunna erbjuda allt fler förmånliga resor till våra kunder. De kommer att ha många, kostnadseffektiva alternativ att välja på när det gäller att umgås med familj och vänner samt åka på semester till soliga och ibland föga kända destinationer, säger Nicolas Henin, biträdande generaldirektör för försäljning och marknadsföring på Transavia Frankrike i ett pressmeddelande.

Med start den sjätte juni kommer Transavia France att trafikera linjen Stockholm Arlanda Airport – Marseille två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024