Annons:

Annons:

Ryanair fortsätter att öka från Landvetter – nu till Dublin

Den starka expansionen för Ryanair på Göteborg Landvetter Airport fortsätter. Flygbolaget lanserar nu sin fjärde nyhet som är en direktlinje till Dublin från sommarsäsongen 2019. Två dagar i veckan avgår flygen till huvudstaden på den Irländska gröna ön, enligt ett pressmeddelande.

På tisdagar och lördagar med start i april 2019 kommer Ryanair att börja flyga mellan sin hemvist i Dublin till Göteborg Landvetter. Sedan år 2011 har trafiken mer än fördubblats på sträckan som nyttjas av såväl affärsresenärer som turister i båda riktningar. Den nya linjen underlättar även för många irländare som reser till Göteborgsregionen för att besöka släkt och vänner.

– Vi är glada att ett snabbväxande Ryanair ser potentialen i Västsveriges expansiva region och väljer att starta ännu en direktlinje hit. Detta gynnar framförallt våra affärsresenärer där antalet har tredubblats på sex år och nu står för 40 procent av den trafik som idag måste mellanlanda på väg mellan Göteborg och Dublin. Med bolagets moderna flygplansflotta erbjuds även privatresenärerna en smidig förbindelse till en ny weekenddestination, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Irlands huvudstad är trots sin mindre storlek en global stad och ett populärt resmål. Dublin har en långtgående historia från vikingatiden och med dagens moderna kultur är Dublin ett centrum för utbildning, konst, musik, uteliv, ekonomi och industri. Flera globala företag inom IT, medicin och kommunikation finns etablerade i regionen, som Microsoft, Pfizer, Google, Facebook och LinkedIn.

– Vi är glada att ännu en gång lansera en ny Göteborgslinje. Dublin är vår nya destination, som tillsammans med nyheterna Barcelona, Manchester och Prag, kommer att starta i april 2019. Direktlinjen kommer att flygas med två veckoavgångar som en del av Ryanairs sommarprogram 2019, säger Chris Lundshøj, Sales and Marketing Executive för Skandinavien och Baltikum på Ryanair.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019