Annons:

Annons:

De kan bli Årets chef i resebranschen

På Grand Travel Award delas resebranschens mest prestigefulla priser ut. Nu släpper Travel News de nominerade i klassen Årets chef i resebranschen.

Den 12 februari är det dags för Grand Travel Award 2018 på Hotel At Six Stockholm. Dagen börjar som vanligt med Travel News Studio, där flera talare pratar på temat framtid, digitalisering, miljö och hållbarhet.

Därefter följer kvällens gala där resebranschens mest prestigefulla priser delas ut. En av kategorierna är Årets chef i resebranschen som ges till en chef eller ledare för ett företag med betydande verksamhet på den svenska marknaden.

De nominerade är:
Tommy Swanson, vd ägare Swanson´s Travel
Resebranschens egen Zeb Macahan 40-årsjubilerar i år med sitt Swanson´s Travel. En säker sheriff som aldrig ängsligt sneglat på resebranschens senaste trendrapporter, utan i stället alltid ägnat sig åt det han kan allra bäst – arrangera resor till Nordamerika. Erfaren ledare som framgångsrikt lett sitt företag framåt genom både bra och dåliga tider.

Anna Laestadius, marknadschef TUI
Har lyckats med konststycket att förpassa ett av Sveriges mest kända varumärken till historieböckerna och samtidigt etablera ett helt nytt namn för de svenska resenärerna. När Fritidsresor blev TUI var det Anna Laestadius som ledde marknadsarbetet och därmed lotsade sin arbetsgivare in i framtiden.

Jannica Grönqvist, ägare och vd Resebemanning
Entreprenören som lokaliserade ett stort behov i resebranschen och startade bemannings- och rekryteringsföretaget Resebemanning. I år 5-årsjubilerar företaget som vuxit sedan starten och idag är en etablerad institution i resebranschen. Branschkunskap, professionalism och entusiasm kännetecknar såväl Resebemanning som dess vd.

Michael Schüller, Sverigechef Egencia
Driver företaget framgångsrikt framåt i en hårt konkurrentutsatt bransch. Har sedan han tillträdde 2014 ökat försäljningen med bibehållen vinst och gjort Egencia till Sveriges största affärsresebyrå. Engagerad och intresserad ledare som omfamnar den digitala utvecklingen.

De nominerade i övriga kategorier kan du läsa om här.

MISSA INTE GRAND TRAVEL AWARD
Grand Travel Award går av stapeln den 12 februari 2018 på Hotel At Six i Stockholm.
En heldagsbiljett för seminarium, gala, middag och fest kostar 1 695 kronor exklusive moms. Kvällsbiljetten för den som nöjer sig med gala, middag och fest kostar 695 kronor exklusive moms. Försäkra dig om en plats på branschens gala redan nu.

Heldagköp din biljett här.
Kvällsbiljettköp här.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
05 June, 2018
Go Active Travel söker en konceptansvarig reseproducent
Sista ansökningsdag:
04 June, 2018
Resekonsult
Sista ansökningsdag:
06 June, 2018