Annons:

Annons:

Här är de tävlande i Årets resesäljare

De tre som tävlar emot varandra på Grand Travel Award i Stockholm den 14 februari är: Lotta Avellén från Inca Tours i Malmö, Linda Salci från Ticket i Farsta och Christer Lundqvist från Resia i Sundsvall.

Ett stort antal nomineringar har kommit in från hela landet och från olika resebyråer. Vi har i år valt att fokusera på B2C och sökt en spridning bland våra tävlande i arbetsgivare, kön och över landet.

Travel News vill tacka alla varit med i processen, alla som skickat in nomineringar och till er som inte kom till final denna gång vill vi säga att det går fler tåg – snart. Travel News avser att skapa tävling som likt allsvenska mäter kunskapen på landets resebyråer. Mer om detta om några veckor.

Tävlingen Årets resesäljare på Grand Travel Award kommer att avgöras inför gästerna på seminariet i Vinterträdgården. De tävlande kommer att få ett antal frågor, både rena fakta och mer säljande utmaningar om olika destinationer.

Domare på scen kommer att bli Eva Drugge som blev årets resesäljare 2016.

Finalen leds av Travel News chefredaktör Viggo Cavling som också är moderater på Grand Travel Award seminarium, Galan leds av komikern och skådespelaren Nour El Refai. 

Vem som vinner avgörs av gästerna på Grand Travel Award. De röstar med sina mobiler på den person som de tycker är den bästa resesäljaren på scen.

Boka din biljett till seminarium och gala HÄR (1.695 kr)
Du får seminarium (från kl 15.00), gala med prisutdelning, middag med tre glas vin eller öl.

Boka din biljett till galan HÄR (695 kr)
Du får gala (från kl 18.00) med prisutdelning, middag med tre glas vin eller öl.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA