Annons:

Annons:

Clarion arrangerar äggjakt i 35 städer

Clarion Hotel agerar påskhare under skärtorsdagen. Mellan 20 och 100 påskägg ska gömmas i över 30 städer. Äggen innehåller presentkort på allt från stora kuddar till hotellövernattningar.

Clarion gömmer 20-100 påskägg runt om i 35 städer under skärtorsdagen.

Det var två år sedan som Clarion för första gången arrangerade sin äggjakt, i Göteborg. Då gömde kedjan 100 gyllene ägg med olika priser, på olika platser runt om i staden. I år tar kedjan tagit steget längre och arrangerar sin äggjakt i 35 städer – inte bara i Sverige utan också i Norge, Finland och Lettland.

– Clarions äggjakt har snabbt blivit ett populärt och uppmärksammat inslag kring påsken. Att ständigt interagera med lokalbefolkningen är oerhört viktigt för oss, säger Jessica Castegren, marknads- och kommunikationsansvarig för Clarion Hotel, i ett pressmeddelande.

Så går det till: Mellan 20 och 100 ägg göms av varje deltagande hotell runtom i sin stad. Äggen innehåller priser, allt från stora hotellkuddar till övernattningar, som kan lösas in på hotellen. I vissa ägg får man direkt reda på vad vinsten är: i andra annonseras en prisutdelning som äger rum på hotellet.

Tävlingen börjar 06.00 på skärtorsdagen i Sverige, Finland och Lettland. I Norge äger tävlingen rum den 22 mars.

Äggjakten arrangeras i följande städer:

Sverige
Arlanda
Eskilstuna
Falun
Gävle
Göteborg
Halmstad
Helsingborg
Jönköping
Karlskrona
Karlstad
Malmö
Nyköping
Stockholm – Kungsholmen, Södermalm, Östermalm
Trollhättan
Umeå
Uppsala
Varberg
Visby
Västerås
Örebro
Östersund

Norge
Arendal
Bergen
Hamar
Kristiansand
Lillehammer
Oslo
Sandefjord
Skien
Stavanger
Tromsø
Trondheim

Finland
Helsingfors

Lettland
Riga

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019