Annons:

Expedia och Best Western utvidgar samarbete

Expedia och Best Western har ingått en strategisk allians för att utvidga samarbetet mellan företagen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den nya satsningen innebär att Expedias programvara MeetingMarket kommer att användas på mer än tvåhundra Best Western Hotell över hela Tyskland, vilket gör Best Western till den första globala hotellkedja som använder sig av tekniken på samarbetsbasis.

MeetingMarket kommer från januari 2017 att börja integreras på Best Westerns tyska hemsida, och därmed göra det möjligt att strategiskt styra möten och konferensverksamhet med hjälp av Expedias teknik.

Programvaran MeetingMarketkan inbär enligt Expedia att kunderna förutom att kontrollera tillgänglighet och prisinformation, även självständigt konfigurera och boka konferenslokaler, boende, mat och utrustning med bara några klick.

– Expedia MeetingMarket har fötts ur vår kultur med ”test and learn” där vi ständigt söker efter lösningar som uppfyller behoven hos våra partners och konsumenter. Den representerar ett stort tekniksprång från de manuella och ineffektiva processer som fortfarande finns i stor utsträckning inom hotellmötesbranschen, säger Cyril Ranque, vd för Lodging Partner Services på Expedia, i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024