Annons:

Konferensanläggningen Utsikten startar om

Konferensanläggningen Utsikten i Nynäshamn har genomgått en omfattande upprustning och verksamheten startar nu om, med de nya ägarna ansvariga för driften. Efter flera års nedgång i konferensbranschen tror vd:n Johan Bjelke på en vändning och räknar med omkring 20 000 gäster per år.

Utsikten, som är på 33 000 kvadratmeter med 204 hotellrum och 60 konferensrum, hör till Sveriges största konferensanläggningar. Tanken var vid starten 1986 att ägaren Telia skulle hålla personalkurser där. Istället blev Utsikten ett konferenshotell på marknaden. År 2002 köptes fastigheten av finansmannen Patrik Brummer och några kompanjoner och driften har sedan dess skötts av externa företag. Men från i år tar ägarna över och genom storrenoveringen hoppas de få fart på Utsikten. Såväl rum som möteslokaler har renoverats och en matsal för 500 personer byggts.
”Den senaste spjutspetstekniken är en förutsättning. Vi ska ge den bästa servicen. Vi nyanställer kontinuerligt, idag är vi 25 anställda men det kan mycket väl växa till det dubbla,” säger vd:n Johan Bjelke till DI.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024