Annons:

Mornington Hotel tar in Fredrik Paulún

Näringsfysiologen Fredrik Paulún öppnar filial på Mornington Hotel i Bromma. Hotellgäster kan också träna med Årets Manlige Äventyrare Fredrik Sträng.

Mornington Hotel utökar sin satsning på välmående affärsresenärer. Fredrik Paulúns Näringscenter öppnar en filial på hotellet i Bromma samtidigt som gäster får möjlighet att träna med Årets Manlige Äventyrare Fredrik Sträng. Kände elitidrottare kommer också att föreläsa för gäster.
 
Sedan tidigare finns möjlighet att boka rum med personlig tränare, låna rullskidor och kajaker eller att nyttja klätterväggen på hotellets fasad. Alla i personalen leder dessutom olika träningspass.
 
– Nu tar vi konceptet som affärssporthotell ytterligare en bit. I och med att vi får hit Paulúns Näringscenter kan vi erbjuda både hotellgäster och dagsbesökare personliga kostkonsultationer med några av Sveriges bästa näringsfysiologer, med Fredrik Paulún i spetsen. Vi kommer även tillsammans att utveckla ett antal nya maträtter till vår restaurang, säger Märit Andersson, hotelldirektör på Mornington Hotel Bromma.
 
Bergsbestigaren och äventyraren Fredrik Sträng flyttar också in på hotellet under hösten. Gäster kommer att kunna boka träningspass med honom och lyssna på hans föreläsningar. Även höjdhopparen Patrik Sjöberg, triatleten Jonas Colting, fridykaren och klättraren Annelie Pompe och extremskidåkaren Sara Orrensjö kommer att föresläsa.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024