Annons:

Annons:

Nu har Radisson Red öppnat

I måndags öppnade Rezidor det första hotellet i sin nya kedja Radisson Red, i Bryssel. Med 149 rum och inspiration från konst och design vill bolaget främst locka de yngre resenärerna. Se bilder från hotellet.

Det nyöppnade Radisson Red är det första i världen, och det öppnade i Bryssel där Rezidor har sitt huvudkontor. Nu väntar en utrullning av fler hotell, just nu är ytterligare 14 hotell på gång i världen. I Sverige finns dock inget hotell officiellt planerat.

Radisson Red Bryssel

Hotellet i Bryssel har 149 rum, eller ”studios som Rezidor kallar dem. Rummen har stora fönster, 55-tums-tv med ljudsystem, picknickbord, kylskåp, garderober och badrum med dusch.

Hotellet ska enligt Rezidor ”återspegla Millenium-målgruppens tankesätt”. Inspirationen kommer från konst, musik och mode. Tillgång till internet finns gratis på hela hotellet.

– Här finns en framåtblickande design och erbjuder en ny gästupplevelse som drivs av personlig interaktion och personliga val. Det är ett koncept där man tillmötesgår den allt viktigare roll som tekniken spelar för att underlätta det bästa av det dagliga livet – hemma eller borta , säger Rezidors vd Wolfgang M. Neumann i ett pressmeddelande.

Radisson Red Bryssel lobby

På hotellet finns förutom gym även biljardbord och pingis-bord. Reception saknas. I stället ska personalen – som rekryterats genom sociala medier – bygga en social atmosfär och välkomnar gästerna med hjälp av läsplattor.

Rezidor lyfter också fram hotellets app – Red app. Den ska ge gästen tillgång till innehåll och tjänster och fungera som en virtuell concierge för snabb in- och utcheckning, plus vara en guide till det viktigaste i Bryssel.

Radisson Red Bryssel fasad

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019