Annons:

Nu öppnar lågprishotellet i London

Hotellkedjan Tune Hotels som har anammat lågprisflygbolagens affärsmodell med lågt baspris och tilläggsavgifter öppnar nu i London.

Tune Hotels öppnar den 30 augusti sitt första hotell i London, skriver Breaking Travel News enligt Aftenposten. Hotellkedjan har tagit efter flera lågprisflygbolag och erbjuder boende till ett lågt grundpris och avgifter på alla andra tjänster.
 
Kampanjpriset för ett rum är 9 pund per natt. Standardpriset landar på från 35 pund per natt för ett dubbelrum med badrum.  Vill man ha mer än så kostar det extra. Tilläggsavgifter inkluderar 7,50 pund för städning, 1,95 pund i kreditkortavgift, 1,50 pund för handduk och toalettsaker, 3 pund för ett dygns internetuppkoppling och 2 pund för användandet av en hårtork.
 
– Allt handlar om valfrihet. Vi menar att kunderna själva bör få sätta samman den upplevelse de tycker passar, säger hotellkedjans ledare Mark Lankester.
 
Hotellet i London har 75 rum, men inte alla har fönster.
– Vill du bo på femstjärnigt hotell finns det många sådana i London. Men om du bryr dig om priset då kommer vi att vara relevanta, säger Lankester.
 
Hotellkedjan lanserades i Malaysia i mars 2007 av Tony Fernandes som också startade flygbolaget Air Asia. I Malaysia och Indonesien har kedjan redan åtta hotell, med kampanjer där rummen kostar mindre än en krona per natt.
 
Planen är att etablera 15 hotell i Londonområdet före år 2017, med sammanlagt 1 500 rum.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024