Annons:

På väg – Charlotte Mangborg

Hon har jobbat på lyxhotell i London och är en veteran inom femstjärniga sammanhang. Nu blir Charlotte Mangborg försäljningschef för nya lyxhotellet Nobis Hotel vid Norrmalmstorg.

Är det stressigt inför öppnandet av hotellet?
– Visst har vi mycket att göra men stämningen är hög och alla inblandade är väldigt engagerade och kunniga. Det är många bitar som ska på plats, när man skapar en unik produkt är detaljerna viktiga, så inget lämnas åt slumpen eller standardiseras.

Vilken är viktigaste utmaningen?
– Att genom aktiv försäljning och pr förmedla vad Nobis Hotel står för och erbjuder, så att alla som efterfrågar den här typen av produkt känner till hotellet och kan göra ett aktivt val. Oavsett om det gäller företagsavtal, incentivegrupper, möten eller weekendpaket.

Har du jobbat på femstjärnigt förut?
– Jag arbetade fyra och ett halvt år i London på dåvarande The Savoy Group med femstjärniga deluxehotell. Jag var med i ett skede då hotellen genomgick en förändring från mycket traditionella, om än välkända hotell, till mer samtida. Från slipstvång i hotellrestaurangerna till att Gordon Ramsay tog över ett par av restaurangerna och gäster som George Clooney i t-shirt och Armanikostym kunde ta plats. Man lyckades genomföra den moderniseringen utan att ta bort själen i de anrika hotellen. Det är något som också kommer att spegla Nobis Hotel, en samtida produkt i vackra byggnader från 1800-talet.

Vad blir coolast på nya hotellet?
– Åh, var ska jag börja … 24/7 bistro, restaurang Caina, ”Stockholms nya vardagsrum” som är en fantastisk lounge med 28 meter i takhöjd. Men coolast måste nog ändå vara Guldbaren. Ett vackert rum med moderna guldspeglar och ljuspunkter som reflekteras i all oändlighet.

Var inom Rezidor jobbade du förut?
– Jag arbetade på Rezidors svenska huvudkontor i olika roller inom försäljning, marknad och revenue management. Senast som sälj- och marknadsansvarig för öppningen av Park Inn, Hammarby Sjöstad.

 

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024