Annons:

Annons:

Slut på paxande av solstolar

Att behöva gå upp i ottan för att paxa en solstol kan snart vara ett minne blott. Fritidsresor har infört en ny regel på ett av sina hotell på Mallorca – handdukar som ligger på en solstol i mer än 30 minuter utan att någon har syns till kommer att tas bort.

Hej. Vi vill bara informera er om att om handdukar och andra ting ligger på solstolarna runt poolen i mer än 30 min utan att någon är där så kommer de att tas bort. Det här är bland annat för att ni inte ska behöva kliva upp klockan 07:00 på morgonen för att reservera solstolar”.

Det meddelandet fick gäster på ett av Fritidsresors hotell på Mallorca skriver Aftonbladet.  Fritidsresors nordiska informationschef Mathias Bergendahl säger till Aftonbladet att det länge har rått en diskussion huruvida man ska få paxa solstolar eller ej och att de nu prövar denna metod på ett av deras hotell för att se vad responsen blir – och för att se om det är en regel man ska införa på fler hotell.

2 kommentarer

  1. Johan: Två gånger har jag bott på samma hotell på Cypern. En bidragande orsak till det var att de använde sig av en ring i plast med vårt rumsnummer på som kunde sättas på parasollet och vi hade på så vis samma plats hela veckan. En perfekt idé som fungerar utan gnäll och stök. Något att införa på alla TUI's hotell kanske? Svara
  2. Erling Johansson: Jättebra, 30 minuters regeln har fungerat strålande på de hotell som jag besökt Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019