Annons:

Tre medarbetare på ESS Group får bli delägare

Resort-, hotell- och upplevelseföretaget ESS fortsätter sin tillväxtsresa och gör tre medarbetare till nya partners och delägare: Anna-Carin Rasmusson, Fredrik Toreskog och Michael Lauritsen. Det första gången på 16 år som bolaget tar in nya delägare.

”I vår fortsatta resa framåt så tror vi att allt handlar om vilka människor som vi lyckas attrahera och vilka vi får umgås med på lång sikt”

Anna-Carin Rasmusson är Commercial Director för ESS-familjen sedan 2019 och ansvarig och har framgångsrikt utvecklat teamen som jobbar med marknad, e-com, guest service, AI/Data, sales och revenue. 

Michael Lauritsen är VD för Marienlyst samt ansvarig för fortsatta satsningar i Danmark och blev en del av ESS när man förvärvade denna resort 2018. 

Fredrik Toreskog var med i bolaget från 2016 och då som Marketing & Communications Director där han jobbade med lanseringarna av Steam Hotel, Ellery Beach House, MJ’s, Fyri Resort och Home of ESS. 

Efter att ha jobbat med andra uppdrag återvänder han nu i en ny roll som Creative Director.

Fredrik tillträder rollen den 15:e mars och kommer liksom Anna-Carin redan gör, ingå i ESS ledningsgrupp.

– Det här är ett mycket stort steg för bolaget som vi startade med Ystad Saltsjöbad 2007. Vi är så glada över att få göra Anna-Carin, Michael och Fredrik till partners och de har alla gjort fantastiska insatser på sina respektive områden. I vår fortsatta resa framåt så tror vi att allt handlar om vilka människor som vi lyckas attrahera och vilka vi får umgås med på lång sikt. De här tre har vi inte bara väldigt roligt med utan de är också absolut bäst på det de gör!, säger Jonas Stenberg VD ESS Group i ett pressmeddelande.

ESS har för närvarande 13 upplevelse- och nöjesdestinationer i sin grupp där Jacy’z i Göteborg lanserades i höstas och ytterligare två som presenteras inom kort. Förutom hotell och resorts så driver man e-handeln Home of ESS och gör satsningar kring utbildning och kompetensutveckling samt att få unga att välja och se hospitality som en karriär genom hela livet genom ESS Academy.

– På kontoret är vi fram tills nu fyra partners som är operativa. Anders Nilsson som är COO, Claes Tallhage CFO, Carl Lundgren Brand Director och jag själv som CEO. Vi har alla varit med länge men nu är det äntligen dags för nästa steg. Varmt välkommen som partners! Och varmt välkommen tillbaka i gänget Fredrik. Ingen är gladare än vi för allt detta positiva som nu händer, avslutar Jonas Stenberg i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024