Annons:

Annons:

Expedia hoppar på tåget

Expedia satsar på tågresor som komplement till sitt befintliga utbud av flygresor, hotell, paketresor och hyrbil. Det framgår av ett pressmeddelande.

Från och med i höst erbjuder Expedia möjligheten att boka tågresor som komplement till det befintliga utbudet av flygresor, hotell, paketresor och hyrbil. Satsningen på tågresor inleds i Storbritannien under hösten 2016 och kommer att utvidgas till fler delar av Europa under 2017.

– Järnvägen innebär fantastiska möjligheter för oss och branschen att attrahera nya kunder, öka besöksfrekvensen på våra bokningssajter och erbjuda fler resalternativ i samband med köp. Resenärer kommer att kunna skapa helt nya typer av paketresor, där man kombinerar tågresor med en hotellvistelse, bilhyra och annat man vill göra på resmålet, säger Greg Schulze, senior vice president för avdelningen commercial strategy and services på Expedia Group.

Expedia genomför satsningen i samarbete med SilverRail och med stöd från The Association of Train Operating Companies och Rail Delivery Group (RDG).

Travel News var Expedia tågsatsning på spåret redan i fjol.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019