Annons:

Annons:

Umeå vinner upphandling med Länsstyrelsen

Stephan Danielsson, VD XLNT Travel är glad att bolaget blir Länsstyrelsens nya reseleverantör. Efter en rikstäckande upphandling är det klart att XLNT Travel blir Länsstyrelsens nya leverantör från 1 april. Resebyrån ligger sedan länge i framkant med sitt hållbarhetsarbete och samarbetet kan komma utveckla nya klimatsmarta rese- och mötestjänster.

XLNT Travel har med sitt hållbarhetsarbete under åren växt till en resebyrå som i Sverige ligger i topp när det gäller hållbart resande.

– Att få Länsstyrelsen i Västerbotten som kund är mycket glädjande och gör att vi blir bli ännu större i vårt djupgående hållbarhetsarbete. Inom Länsstyrelsen finns expertis inom området och vi ser att samarbetet kan föra med sig nya tillvägagångssätt i vårt arbete, säger Stephan Danielsson, VD XLNT Travel.

2 kommentarer

  1. Pernilla: Ovan är dessvärre inte korrekt. Det är inte en rikstäckande upphandling som det står utan gäller enbart Västerbotten. Texten ovan är väldigt dubbel men korrekt är att XLNT vunnit upphandlingen för Västerbotten, inget annat. Svara
  2. Petimeter: Rubriken är märklig "Umeå vinner upphandling med Länsstyrelsen". Vad betyder det? Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA