Annons:

Restaurang

Premium

“Mina barn ska ta över Nobis och driva det i 40 år till. Minst”

Nobis huvudägare och Alessandro “Sandro” Catenacci har precis fyllt 65 år och hade egentligen planerat…

Premium

Vår Gård i Saltsjöbaden storsatsar – har investerat 100 Mkr

I år fyller hotell- och konferensanläggningen Vår Gård 100 år, ett jubileum som inleds med…

berghansen
VD/Country Manager till Berg-Hansen
Sista ansökningsdag:
30 september 2025

“Eriksberg är ett fantastiskt ställe”

Peter J Skogström är ny gastronomisk ledare på Eriksberg i Blekinge. Här svarar på han…

“Jag drivs av utmaningar”

Krögaren Pontus Frithiof har precis firat 25 år som krögare. Här svarar han på Travel…

“Ett minne för livet”

Stefan Ekengren, köksmästare på Restaurang Hantverket, har tilldelas Gastronomiska Akademiens Guldmedalj. Här svarar Stefan på…

Premium

“Gästerna kommer att uppleva en märkbar förändring”

Martin Amato har ett nytt jobb som Food & Beverage Manager på Yasuragi. Här förklarar…

I februari öppnar restaurangen som hyllar hotellkungen Bicky Chakraborty

Kocken Jonas Svensson öppnar en ny indisk restaurang i Stockholm. INDIA’s, som är en del…

DI utser “äntligen” Sturehof till Årets affärskrog

Sturehof i Stockholm är vinnare av Di Weekends restaurangpris Årets affärskrog 2023.

”Inkluderande stadhotell” på Södermalm vill utmana Ett Hem

H&M:s styrelseordförande Karl-Johan Persson går in som delägare och finansiär när ett nytt boutiquehotell vid…

H&M-storägare och kultureliten nya delägare i Svenska Brasserier

H&M:s huvudägare Stefan Persson har tagit en storpost i Svenska Brasserier, ägarbolaget bakom Stockholmskrogarna Riche…

berghansen
VD/Country Manager till Berg-Hansen
Sista ansökningsdag:
30 september 2025