Annons:

Tyska charterflyg landar återigen i Jönköping

Genom ett unikt samarbete mellan tyska researrangörer, Smålands Turism och Charterways landar imorgon, för första gången sedan 2018, ett charterflyg från Frankfurt på Jönköping Airport, enligt ett pressmeddelande.

Bakom flyget ligger ett långsiktigt och ihärdigt arbete från Smålands Turism ihop med det tyska bolaget Charterways och tyska researrangörer.

– Vi har haft charterflyg till Jönköping tidigare. Efterfrågan på den tyska marknaden är stark, men på grund av flygbolagskonkurser och därtill en pandemi har det de senaste åren inte kunnat genomföras några flygningar mellan Frankfurt och Jönköping, säger Helene Berg, vd på Smålands Turism i ett pressmeddelande.

Planet som landar imorgon flygs av Lufthansa och det är första gången på många år som Lufthansa landar på Jönköping Airport. Nästa plan landar redan nästa vecka och man räknar med 6 – 8 flygningar per år framöver.

– Det som gör detta samarbete så unikt och långsiktigt är att konkreta produkter arbetas fram av researrangörerna ihop med marknaden. Vi har ett tätt samarbete med de tyska researrangörerna vilket garanterar att vi alltid kan erbjuda det marknaden efterfrågar. Att vi redan fått igång två flygningar i år trots pandemin är ett bevis på detta säger Helene Berg.

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024