Annons:

“Travel News Market ett utmärkt tillfälle att träffa reseorganisationer”

Årets upplaga av Travel News Market, Nordens största B2B-mötesplats för reseindustrin den 9 november på Stockholm Waterfront Congress gör en storsatsning på Travel Tech. Ett av bolagen som är med på mässan i denna sektion för andra året i rad är AirPlus International. Här berättar Jeffrey Kusnadi, Sales Manager Strategic Travel Trade vem han vill träffa.

HÄR BOKAR DITT FÖRETAG EN MONTER 

Och här kan du som vill besöka Travel News Market registerera dig.

Jeffrey Kusnadi på AirPlus International, ni har en monter på Travel News Market i Stockholm den 9 november på Stockholm Waterfront. Varför? 

– Vi ser Travel News Market som ett utmärkt tillfälle att träffa reseorganisationer. Efter pandemin har vi hjälpt många resebyråer i med en bra betallösning på kredit. Vi vill gärna möta fler och visa hur det kan vara förberedda för framtiden på ett bra sätt.

Berätta, vem är du och vad gör AirPlus International? (Max fem meningar.)

– Jag är Jeffrey Kusnadi och Sales Manager Travel Trade på AirPlus International. AirPlus International är expert inom B2B payments och jag hjälper reseorganisationer i Benelux och Scandinavien med att hitta rätt process och betallösning för att betala sina leverantörer. Många reseorganisationer vill kunna betala flyg, hotell, tåg och bil på ett smart och enkelt sätt. Genom vårt AirPlus Virtual Card använder våra kunder det bästa, säkraste och flexibla kreditkort så att de kan optimalisera sina processer. Inte bara spara de massor av tid på bokningssidan, men även på admin sida så blir det enklare och sparas massor av tid.

Exakt vad gör ni som era konkurrenter inte gör?

– En kreditlösning kan flera erbjuda, men vi har mer än 30 års erfarenhet i just betalning- och reseindustrien, där vi vet hur viktigt data är för våra kunder. I det föregående åren har vi jobbat väldigt hårt med vårt nya platform så att våra kunder kan vara säkra att använda sig av toppmodern teknik, så att de är redo för framtiden. I kombination med platformer som reseorganisationer redan arbetar med, som GDSerna, Conferma och Nordic Travel Clearing, kan de utnyttja massor av fördelar.

 Vem vill du helst träffa på Travel News Market?

– Vi är ju jätteglada att få träffa så många olika reseorganisationer som vi kan. Från andra marknader har vi stor erfarenhet med TMC’er, resebyråer och OTA’er, men jag skulle gärna ta ett par samtal med researrangörer. I det senaste året har vi hjälpt digitala researrangörer med att optimalisera deras betalprocess och det skulle jag också vilja titta på med de svenska researrangörerna.

Är AI lösningen på världens problem?

– Det kan man nog inte säga, men vi är bra på att lösa ett niche problem inom reseindustrien. Om vi kan hjälpa några organisationer på betalingssida, då kan de fokusera sig på vad de gör bäst.

Vill du ge oss ditt bästa TNM-minne?

– Det var förra året, där vi fick chansen att möta många kända inom reseindustrien igen.

Jeffrey Kusnadi på AirPlus International, ni har en monter på Travel News Market i Stockholm den 9 november på Stockholm Waterfront. Varför? – Vi ser Travel News Market som ett utmärkt tillfälle att träffa reseorganisationer. Efter pandemin har vi hjälpt många resebyråer i med en bra betallösning på kredit. Vi vill gärna möta fler och visa hur det kan vara förberedda för framtiden på ett bra sätt.

Namn: Jeffrey Kusnadi

Titel: Sales Manager Strategic Travel Trade

Familj: Gift med Roxane och 2 barn, Benjamin och Linnéa

Bor: Nederländerna

Senaste resa: Norra Spanien

Reser jag aldrig utan: Min telefoonladdare

Favorithotell: Hotell Jakarta

Favoritreseapp: Instagram

Flygbolag som jag åker helst med: KLM

Min drömresa: Japan

Detta vet vi inte om dig: Jag jobbar tillsammans med en av mina bästa vänner.

  • Travel News Market 2022
  • Travel News Market 2022 studio

HÄR BOKAR DITT FÖRETAG EN MONTER 

Och här kan du som vill besöka Travel News Market registerera dig.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024