Annons:

Annons:

Stockholmsbyrå får Dubaikontrakt

Den Stockholmsbaserade kommunikations- och pr-byrån Related växer i Norden. Senaste tillskottet i kundportföljen är Dubai.

Under sommarmånaderna har Related lagt till flera stora resmål på sin kundlista, bland annat Filippinernas Turistdepartement, Sri Lanka Tourism Promotion Bureau och Las Vegas Convention and Visitors Bureau. Nu senast har även turistrådet för Dubai valt Related för att hantera pr-, marknadsförings- och säljaktiviteterna i Norden.

– Vi är otroligt stolta över att ha fått det som ser ut att bli det största turismkontraktet på den nordiska marknaden, och glada för den tilltro som Dubai har visat oss i och med det här uppdraget. Nu är vår uppgift att bygga vidare på de aktiviteter som turistrådet har genomfört i Norden de senaste åren, samtidigt som vi ska utforska och utveckla nya idéer och möjligheter, säger Henrik Koch, vd på Related, i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Recruiting in Gothenburg
Sista ansökningsdag:
7 september 2018
RK Travel Group söker reseproducenter
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Vi söker en ny stark kollega!
Sista ansökningsdag:
4 september 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018