Annons:

TN Succépodd tillbaka – lyssna på nya avsnittet om TUR

Överlever TUR? Vilket seminarium var bäst? Vilka var årets superminglare? Och vem festade längst? Alla svar får du i det nya avsnittet av Travel News populära podcast - som denna gång helt dedikeras till TUR-mässan.

 I det nya halvtimmeslånga poddradioavsnittet diskuterar redaktörerna Urban Lindstedt och Karin Starkman Ahlstedt allt som hände under branschdagarna på TUR tillsammans med chefredaktör Katarina Myrberg.

Vi betygsätter det nya mässkonceptet, fångar upp branschens gnäll och lovord, analyserar ”partykampen” mellan Flight Club och Club TUR. Ett smaskigt avslöjande utlovas om de interna klassskillnaderna på Travel News redaktion som uppdagades under mässan – och om en natt på Mallorca som Karin sent kommer att glömma.

Det finns flera olika sätt att lyssna på podden. Enklast är att klicka på spelaren nedanför. Men du kan också ladda ner podcasten från Itunes, där du hittar det nya avsnittet tillsammans med de två tidigare när du söker på Travel News. Har du laddat ned appen Podcaster i din Iphone kan du enkelt hitta Travel News-podden där också och ladda ner.

 

Här kan du lyssna på podcasten i Itunes

eller kan du lyssna på den genom att klicka på spelaren här nedanför!

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024