Annons:

Carl Jan ordnar jul på Stena Line

Matprofessorn, gästgivaren och vinkännaren Carl Jan Granqvist skapar årets julbord på Stena Line.

Julbordet på Stena Lines linje mellan Karlskrona och Gdynia har i år tagits fram av Carl Jan Granqvist. 
– Vi är mycket stolta över samarbetet med Carl Jan. I år skapar vi en riktig helhetsupplevelse när det gäller julen ombord, med allt från julhandel och underhållning till mat. Julbord är ju något man längtar till. Dofterna och smakerna plockar fram härliga minnen, säger Patrik Olderius, marknadschef på Stena Lines linje mellan Karlskrona och Gdynia.
 
Med siktet inställt på både traditionell och modern svensk mat har Carl Jan Granqvist tagit fram ett julbord inspirerat av havet, åkern, skogen och fjället.
 
– Nu för tiden är julbord ofta en buffé som, förutom skinkan, inte skiljer sig särskilt mycket från vad du äter till påsk eller midsommar. Vi vill lyfta fram det traditionella och genuint svenska julbordet med tillhörande smaker och dofter. Ett julbord med kvalitet som kräver stort hantverkskunnande från både kockar och kallskänkor, säger Carl Jan.
 
Man har också lagt stor vikt vid att ha råvaror med hög kvalité och att lyfta fram det småskaliga och närproducerade. En stor del av råvarorna och maten man hittar på julbordet kommer från Blekinge. Julbordet har premiär den 4 november och pågår fram till mitten av december.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024