Annons:

Annons:

Tallink Silja – första rederiet att MSC-certifieras

Tallinks och Silja Lines har som första rederi i världen certifierats enligt MSC:s spårbarhetsstandard. Det framgår av ett pressmeddelande.

Certifieringen innebär att restaurangerna ombord på rederiets kryssningsfartyg bara använder hållbart fångad fisk och skaldjur, något som ligger helt i linje med Tallink Siljas arbete för hållbar utveckling.

De fartyg som är MSC-certifierade är Silja Serenade, Silja Symphony, Baltic Princess, Galaxy och Silja Europa. Miljömärkningen omfattar inledningsvis räk- och sillprodukterna.

– Tallink Siljas mål är att följa principerna för hållbar utveckling och uppmuntra kunderna att välja fisk från hållbara bestånd. MSC är världens mest erkända miljöcertifiering för välskött och uthålligt fiske, och spårbarhetscertifiering på våra fartyg är ett naturligt steg i vårt hållbarhetsarbete, säger kommunikationschef Marika Nöjd på Tallink Silja Oy.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Travel & Meetings Manager
Sista ansökningsdag:
19 March, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
På nytt jobb