Annons:

Annons:

Tallink Silja – första rederiet att MSC-certifieras

Tallinks och Silja Lines har som första rederi i världen certifierats enligt MSC:s spårbarhetsstandard. Det framgår av ett pressmeddelande.

Certifieringen innebär att restaurangerna ombord på rederiets kryssningsfartyg bara använder hållbart fångad fisk och skaldjur, något som ligger helt i linje med Tallink Siljas arbete för hållbar utveckling.

De fartyg som är MSC-certifierade är Silja Serenade, Silja Symphony, Baltic Princess, Galaxy och Silja Europa. Miljömärkningen omfattar inledningsvis räk- och sillprodukterna.

– Tallink Siljas mål är att följa principerna för hållbar utveckling och uppmuntra kunderna att välja fisk från hållbara bestånd. MSC är världens mest erkända miljöcertifiering för välskött och uthålligt fiske, och spårbarhetscertifiering på våra fartyg är ett naturligt steg i vårt hållbarhetsarbete, säger kommunikationschef Marika Nöjd på Tallink Silja Oy.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Account Representative – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 December, 2017
GRAND HÔTEL SÖKER GROUP- & EVENT SALES MANAGER
Sista ansökningsdag:
12 January, 2018
Project Manager, CWT Meeting & Events
Sista ansökningsdag:
19 December, 2017
Apollo söker web editor
Sista ansökningsdag:
21 December, 2017
Independent Hotel Group söker In-house sales manager
Sista ansökningsdag:
25 December, 2017
På nytt jobb