Annons:

Annons:

Ny vd för Visit Sweden – igen

Ewa Lagerqvist har utsetts till tillförordnad vd för Visit Sweden. Detta sedan Susanne Dahlberg som först rekryterades till tjänsten har valt att hoppa av innan hon hann till träda.

– Det ska bli väldigt spännande, men eftersom allt har gått väldigt snabbt vill jag inte säga mer om uppdraget ännu. Jag behöver sätta mig in mer i den nya rollen först, säger Ewa Lagerqvist till Travel News.

Karin Johansson, ordförande för Visit Sweden, är nöjd med rekryteringen:
– Vi är glada att kunna rekrytera en kompetent och kunnig ledare till Visit Sweden. Ewas breda erfarenhet från ledande befattningar inom besöksnäringen kommer att vara mycket värdefulla, säger hon.

Varför hoppade Susanne Dahlberg av?
– Det vill jag inte kommentera med mer än vad som står i vårt pressmeddelande, att hon valt at tacks nej på grund av personliga skäl. Det blir så ibland.

Ewa Lagerqvist kommer närmast från egen konsultverksamhet inom strategisk kommunikation och affärsutveckling. Dessförinnan var nordisk marknadsdirektör för TUI/Fritidsresegruppen i åtta år. Hon börjar sin tjänst den 7 juni.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
På nytt jobb