Annons:

Första familjen har landat på Scandinavian Mountains Airport

Lördagen den 21 december invigdes Scandinavian Mountains Airport Sälen-Trysil och redan dagen efter landade de första flygplanen med skidgäster. Familjen Nygård flög med BRA från Ängelholm/Helsingborg Airport på söndagen kl.17:45. Redan 1 timme och 20 minuter senare landade de på den nya flygplatsen och var därmed några av de första gästerna på flygsträckan Ängelholm-Trysil/Sälen, enligt ett pressmeddelande.

-Efter ett antal år med bil upp till Sälen ser hela familjen, inklusive hunden Max Tax, fram emot att få mer tid på plats i Sälen och en tryggare transport dit. Vi ska bo i Lindvallen och det är fantastiskt att här är så mycket snö, säger Anneli Nygård Moberg enligt ett pressmeddelande.

Familjen Nygård består av Lars, Anneli och barnen Anna 26 år och Oscar snart 20 år samt hunden Max. Familjen älskar att resa och gör det gärna tillsammans. Att nu kunna ta flyget till Sälen istället för bilen ser de fram emot, flyget är smidigt och det känns mycket tryggare än att fara på vägarna denna tid på året.

-Genom den nya flygplatsen förbättrar vi vårt erbjudande till den internationella gästen vilket öppnar stora möjligheter att attrahera nya skidgäster på helt nya marknader. Vi stärker också vårt erbjudande på vår hemma-marknad där befintliga gäster, som familjen Nygård, upplever att det är både tryggare, enklare och tidsbesparande att kunna flyga till oss, säger Mathias Lindström, Försäljnings- och marknadsdirektör SkiStar.

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024