Annons:

Annons:

Då byter Fritidsresor namn till TUI

Att Fritidsresor ska byta namn till TUI har varit känt länge. Nu har arrangören också presenterat datum för det omtalade namnbytet.

Det är drygt ett år sedan Fritidsresor berättade att man ska skrota sitt gamla namn och ersätta det med TUI, som ett led i moderbolagets brand-strategi. Nu vet vi också när namnbytet ska ske: den 1 november i år. Datumet, som gäller hela Norden, offentliggjordes vid en presskonferens på tisdagsmorgonen.

– Skälet till namnbytet är att vi integrerar oss ytterligare med våra kollegor världen över för att våra kunder ska kunna ta del av ett utökat utbud av nya destinationer, reselösningar, nya koncept och digitala tjänster, säger Eivor Andersson, vd TUI Nordic, och fortsätter:

– Vi tror att vi kan stärka positionen på den nordiska marknaden ytterligare med gemensamt koncernnamn. Det är absolut vår ambition.

Fritidsresor har ingått i TUI-koncernen i 15 år och använt loggan lika länge.
– Man kommer att känna igen oss även om vi har nytt företagsnamn, säger Eivor Andersson.

5 kommentarer

  1. Lasse S: Urdåligt Svara
    • Nyfiken från andra sidan av Östersjön- Finland.: Vad är det som är "urdåligt"? Svara
  2. Sammy Timberg: Clockbad Svara
  3. per: låter som Tvi ! Svara
  4. PR geniet: Hur uttalas detta ..? "Tujj"? "Te, uu, ii"? "Too-i"? (Uruselt beslut btw) Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

5 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019