Annons:

Annons:

Europeiska ERV försäkrar hela Kilroykoncernen

Från 1 april 2018 är Europeiska ERV försäkringsgivare till samtliga kunder inom KILROY-koncernen, enligt ett pressmeddelande.

– KILROY är en stor och innovativ koncern och vi är mycket stolta över att de har valt oss som sin nya försäkringsgivare, säger Björn Cronquist, Nordisk försäljnings- och marknadschef för Europeiska ERV. För oss är det ett stort erkännande och ett kvitto på att vi sätter våra partner och deras kunders behov i centrum för allt vi gör ”, säger Bjørn Cronquist.

– Europeiska ERV har visat att de förstår våra speciella affärsbehov. Samtidigt har de gedigen kompetens inom reseförsäkring. Europeiska ERV har funnits på marknaden i många år, och det ska bli ett nöje att arbeta med en så erfaren partner som kan hjälpa oss att hitta lösningar på våra kunders försäkringsbehov inom alla segment och på alla marknader, säger Pernille Vaupel , Product Sales Optimization Director på KILROY International.

I samarbetet kommer Europeiska ERV och KILROY även att utveckla specialförsäkringsprodukter för gruppresor, där KILROY International fortsätter att förvänta sig hög tillväxt.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
Projektledare till Event in Skåne, Malmö
Sista ansökningsdag:
9 augusti 2018