Annons:

Annons:

Världens längsta flyg fick vända – man låste in sig på toaletten

Resan mellan Perth och London tar 17 timmar och 20 minuter. Men världens längsta flight tvingades vända efter bara två timmar i luften. Anledningen? En man hade låst in sig på toaletten, skriver Expressen.

När flyget lyfte från Perth, Australien strax efter klockan 19 lokal tid, så började en passagerare att bråka. En man uppges ha skrikigt på både personal och andra passagerare och sedan låst in sig på toaletten, skriver Travel and Leisure.

Planet tvingades vända efter två timmar i luften

När planet varit i luften i två timmar fattade piloten beslutet att vända om till Perth igen.

Personal ombord lyckades tillsammans med några passagerare lugna ner mannen och få ut honom från toaletten.

– Jag tycker personalen var fantastiskt, de hade kontroll på situationen och lugnade andra passagerare. De fick ut den bråkiga mannen till bakre delen av planet, och det var tydligt att mannen inte mådde bra. Vissa passagerare tyckte nog det var lite läskigt, säger passageraren Christine Kohli till ABC News.

Mannen var uppjagad och irriterad

Andra passagerare vittnar om att mannen var uppjagad och irriterad.

Som tur var för de andra passagerna hade inte planet varit så många timmar i luften innan det tvingades landa i Perth igen. När planet landat blev mannen omhändertagen av polis som väntade vid landingsbanan.

Passagerarna fick övernatta i Perth, för att sedan lyfta igen 17 timmar efter de lyfte första gången.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA