Annons:

Annons:

Clemens talar om hållbarhet på GTA

Den 12 februari är det dags för Grand Travel Award på Hotel At Six i Stockholm. En av talarna är BRA:s vd Christian Clemens. Han kommer bland annat att tala om flyget och hållbarhet.

Måndag den 12 februari på Hotel At Six i Stockholm. En av talarna är BRA:s vd Christian Clemens.

Kort, vad kommer du att tala om?
– Flyget och hållbarhet med utgångspunkt i den pågående klimatdebatten

Varför är detta viktigt?
– Svenskt inrikesflyg är del av infrastruktruren i landet och vi definierar oss själva som en viktig kugge i svensk kollektivtrafik. Det finns ett par flygbolag i Sverige som knyter ihop alla delar av landet och möjliggör att tex kunna bo, arbeta och idrotta var du vill i landet. Utan ett fungerande inrikesflyg fungerar inte stora delar av Sverige. Hållbarhetsfrågan är oerhört viktig för flyget, men diskussionen kan inte fortsätta att basera sig på osanningar och felaktigheter. Jag saknar visonära bilder av hur framtidens transporter kommer att se ut och samverka i debatten.

Vad är den största utmaningen för flygbolag i dag?
–  Att nå ut bättre med det hållbarhetsarbete som drivs inom flyget och få politikerna att förstå hur man stimulerar denna utveckling istället för att försvåra den.

Och för BRA?
– Att nå ut mer med  vikten av konkurrens inom svenskt inrikesflyg och att påverka förutsättningarna för att det även i framtiden går att driva flygbolag i Sverige, i en tid av utflaggningar.

 

MISSA INTE GRAND TRAVEL AWARD
Grand Travel Award går av stapeln den 12 februari 2018 på Hotel At Six i Stockholm.
En heldagsbiljett för seminarium, gala, middag och fest kostar 1 695 kronor exklusive moms. Kvällsbiljetten för den som nöjer sig med gala, middag och fest kostar 695 kronor exklusive moms. Försäkra dig om en plats på branschens gala redan nu.

Heldag: köp din biljett här.
Kvällsbiljett: köp här.

 

Huvudsponsorer Grand Travel Award


 

Delsponsorer Grand Travel Award

 

 

 

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018