Annons:

Annons:

Scandic öppnar hotell mitt på travbana

Scandic To Go dyker i helgen upp på travbanan Jägersro i Malmö.

Scandic To Go, hotellrummet på 18 kvm med eget badrum och terrass, flyttar till travbanan Jägersro i Malmö under derbyhelgen 2-4 september. Tidigare turer har varit till Åre, Bergen och New York.

– Vi har länge sett fram emot att kunna erbjuda våra travfantaster boende mitt i händelsernas centrum och nu fick vi till det, det passar lite extra bra nu under derbyhelgen, säger Lars Holst, marknadschef på Jägersro och Skånska Travsällskapet i ett pressmeddelande.

– Med Scandic To Go vill vi skapa helt unika hotellupplevelser och nu ger vi traventusiaster chansen att komma sin passion närmare än någonsin tidigare. Ljudet från smattrande hovar och grus som yr – det kommer att bli något i hästväg!, säger Anna Forsberg, marknadsansvarig för Leisure på Scandic och projektledare för Scandic To Go.

 

2 kommentarer

  1. Peter: Kul PR men inte mera Svara
    • Connoisseur Exclusive: Toppen PR och lika toppen boende.; Fint, modernt hotellrum likt ett 4-stjärnigt hotell med all dess bekvämligheter samt att du har möjlighet att välja location - Fantastiskt! Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019