Annons:

Grekiska turistministeriet inleder ett partnerskap med Apollo

Det grekiska turistministeriet inleder ett partnerskap med Apollo en del av DER Touristik Group för att främja sportturism i landet. Avtalet bygger på den globala trend som indikerar ett skifte mot aktivt resande, och innebär bland annat en rekordsatsning på sporthotell av Apollo, enligt ett pressmeddelande.

Apollo planerar att ta med sig totalt 500 000 besökare till Grekland i år från Norge, Sverige, Finland och Danmark.

I ett möte mellan den grekiska turistministern, Vassilis Kikilias, VD:n för Apollo/DER Touristik Nordic, Leif Vase Larsen, och Senior Vice President och Commercial Director för Apollo/DER Touristik Nordic, Nina Hornewall diskuterades detaljerna i avtalet.

Som en del av investeringen kommer researrangören att öppna två nya Apollo Sports hotell i Grekland i sommar: Porto Myrina – powered by Playitas på Limnos och Levante – powered by Playitas på Rhodos. Apollo har sedan tidigare två andra sporthotell i landet, ett på Kreta och ett i Sivota på det grekiska fastlandet.

Apollo, som är nordens största arrangör av resor till Grekland, planerar att ta med sig totalt 500 000 besökare till Grekland i år från Norge, Sverige, Finland och Danmark. Satsningen på sportturism kommer att resultera i att så mycket som 20 procent av Apollos totala kapacitet i sommar går till ett Apollo Sports hotell.

– Det är en ära för oss att vi har så stort stöd från grekiska turistministeriet gällande våra resenärers intressen och vi ser fram emot att tillsammans utveckla fler upplevelser för våra nordiska resenärer säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef Apollo i ett pressmeddelande. 

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024