Annons:

Travel News börjar med poängnyheter

Travel News inleder ett samarbete med Chatflights och målet är att presentera relevanta nyheter om bonuspoäng. Den utlösande faktorn är förstås att SAS Eurobonus inom kort ska lämna Star Alliance och gå in i Skyteam. En händelse som berör 7,5 miljoner medlemmar i SAS Eurobonus. Men det påverkar ännu fler eftersom hela reseindustrin är beroende av kundlojalitet.  

– Jag är mycket glad att vi ska samarbeta med Chatflights i denna bevakning, de är bäst i Sverige på detta och kan ämnet väl. Poängvärlden är en sorts religion som styr många människors konsumtion, inte bara av resor utan av allt via deras kreditkort. SAS flytt av allians håller många sömnlösa. Vårt mål är inte att de sova gott utan att de ska oroa sig för rätt saker, säger Viggo Cavling chefredaktör för Travel News.

– Vi ser jättemycket fram emot att prata poäng med Travel News. SAS Eurobonus har byggt ett poängprogram i världsklass som tillför mycket värde till medlemmarna, det är inte konstigt att många undrar vad som ska hända. Vi ser fram emot att hjälpa medlemmarna att förstå mer, säger Alexis Barnekow, vd på Chatflights.

Första artikeln: Därför finns SAS EuroBonus

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024