Annons:

SAS firar 75 år i luften

För 75 år sedan, idag, den 1 augusti, såg SAS dagens ljus och har sedan dess stolt transporterat passagerare till, från och inom Skandinavien. Skandinavien skulle inte vara detsamma idag utan ett starkt skandinaviskt flygbolag, och vi kommer naturligtvis fortsätta att spela en nyckelroll inom skandinavisk infrastruktur även i framtiden, enligt ett pressmeddelande.

Innovation har varit en naturlig del av SAS genom alla dessa år. Från när vi flög världens första flygning över Nordpolen, och därmed förkortade flygtiden mellan kontinenter, till vårt nuvarande och fortsatta engagemang för en hållbar flygindustri, enligt ett pressmeddelande.

Våra nyaste flygplan i SAS-flottan flyger med ännu mer komfort, mindre buller och med upp till 30 procent lägre koldioxidutsläpp – och utgör bara ett av många initiativ på resan mot ett mer hållbart flygande. Denna resa är avgörande för en hållbar framtid och SAS kommer i samarbete med hela ekosystemet fortsätta ta en aktiv och ledande roll i detta arbete.

En kommentar

  1. Gus: Eftersom SAS är ett samarbete/konsortium mellan tre bolag och ett av dem, DDL - Det Danske Luftfartselskab, bildades redan 1918-10-29, så är det snart dags att fira 103-års jubileum.
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024