Annons:

De kan vinna bästa golfhotell i Stockholm

Här är de nominerade hotellen som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset i kategorin bästa golfhotell i Stockholm. Den 13 maj på Travel News Business Forum 2024 Stockholm berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Läs om Travel News Business Forum här!

ANMÄL DIG GRATIS

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

De nominerade och vinnaren utses av en jury bestående av rese- och hotellexperter verksamma i reseindustrin. Juryns ordförande är Travel News chefredaktör Viggo Cavling. 

Bästa golfhotell i stockholm

Kategori:

De nominerade är: 

Smådalarö Gård Hotell & Spa

Smådalarö Gård Hotell & Spa

Smådalarö Gård Hotell & Spa – med 2000 kvm njutning

Bara 50 minuter från Stureplan i en lantlig skärgårdsidyll hittar du konferens-, spa- och golfanläggningen Smådalarö Gård. Siffrorna talar för sig själv: 110 hotellrum inklusive Kapten Bloms svit på 41 kvm * 2000 kvm Spa ute & inne * 5 behandlingsrum & 1 gruppbehandlingsrum * 10 event- och möteslokaler * 2 restauranger & 2 barer * 120 kvm gym * 2 padelbanor & 2 tennisbanor * 9-håls golfbana

Tilläggas kan att Smådalarö Gård är en destination dit du kan åka året runt för miljöombyte, avkoppling och äventyr.

Fågelbrohus

Fågelbrohus – ett golfparadis i skärgården

Fågelbrohus är ett underbart hotell i lantlig miljö och kända för sin personliga service. Tar du dig dit får du tillgång till en destination fylld av härliga upplevelser.

Alldeles intill Fågelbrohus ligger golfparadiset Fågelbro Golf & Country Club med en 18-hålsbana som betraktas som en av landets finaste.

Fågelbrohus har ett perfekt läge bara en kort promenad från golfbanan och här finns möjlighet att kombinera golfupplevelser med läcker gastronomi, skön avkoppling med pool & relaxavdelning, padel med mera i en naturskön och vacker skärgårdsmiljö.

Körunda Hotell & Konferens

Körunda hotell & konferens

Körunda- en plats där du mår bra

Nynäshamns Golfklubb har 27 + 9 hål och Körunda med 51 rum och 102 bäddar kan omöjligen ligga mer centralt. Från de tre terrasserna överblickar du banan och spelet. Se bara upp så att du inte får en förlupen boll i drinken.

Anläggningen har till lika delar konferens- och privatgäster. En uppskattad teambuildingaktivitet är att boka golfpron för 9 hål på Sjögärde, som är en pay and playbana, där även nybörjare kan prova att svinga klubban. Andra självklara inslag på Körunda är relaxadelningen med både ångbastu och isdusch samt att roa dina smaklökar med en fräsch upplevelse i gourmetvärlden.

Kallfors Hotell & Konferens

Kallfors hotell & konferens

Kallfors Hotell – hemtrevligt och familjärt

Kallfors ligger utanför Järna och är mest känt för sin läckra golfbana med 18 + 9 hål i privat regi av familjen Flyning. Fler och fler upptäcker också golfhotellet med 17 fina rum. Hotellet kännetecknas av en hemtrevlig och avslappnad atmosfär och den personliga servicen som värdparet Hannu och Therese bjuder på.

På Kallfors ligger allt nära och i det helt nyrenoverade och stilrena klubbhuset har du restaurangen med sin vällagade och vida uppskattade mat. 

När det är dags att krypa till kojs på hotellet sover du förstås i Hästens sköna sängar.

I skrivande stund piffas det för fullt med de sista detaljerna i klubbhusrenoveringen inför årets golfsäsong som står i farstun. Och vill du träna golf utan att spela banan har rangen den allra senaste tekniken.

Skytteholm Hotell & Konferens

Skytteholm hotell & konferens

Herrgården ligger bara ett stenkast (eller wedgeslag) från Mälarö Golfklubb och hotellet förmedlade under 2023 över 300 golfpaket till klubben. Här kan du njuta av spa-bad, vinterbad inklusive bastu och konferens. Utanför hotellets entré ligger en pool som är öppen året runt med 36 sköna grader. Hotellet har heltidsanställd bagare som ser till att ditt frukostbröd är rykande färskt. På frukostbuffén lämnas inget åt slumpen. Allt från scramble eggs till små nyttiga hälsoshots serveras. 

Golfbanan har 27 hål med linkskaraktär och 9 av hålen är s.k. pay-and-play vilket gör att golfare kan inleda sin karriär just där.

Det är helt enkelt underbart att känna av lugnet på denna magiska plats. 

Lina Skandevall, varför valde du att tacka ja till uppdraget att leda utdelningen av Wilhelmina Skoghpriset? – Jag älskar allt som har med besöksnäring att göra! Att få lyfta fram och hylla personer och företag som gjort ett utmärkt jobb värmer hjärtat! Wilhelmina Skogh är dessutom en stark förebild. Gotlänning, kvinna, entreprenör och föregångare inom turistbranschen. Love it!

Läs om Travel News Business Forum här!

ANMÄL DIG GRATIS

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024