Annons:

Viktoria Andersson ny hotelldirektör för Clarion Hotel Umeå

Viktoria började sin karriär tidigt inom hotellvärlden. Som 14-åring fick hon sitt första sommarjobb på hotellet i hemkommunen Storuman och 2006 började hon på Nordic Choice Hotels och sedan dess har hon haft många ledande befattningar, såsom Management Trainee, Hotel Manager, Operations Manager och nu senast som hotelldirektör för Clarion Hotel Wisby, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är otroligt stolta och glada över att just Viktoria har tackat ja till uppdraget att öppna, leda och utveckla Clarion Hotel Umeå. Viktoria har en unik känsla att motivera och inspirera team till extraordinära resultat oavsett förutsättningar och utmaningar både när det kommer till mjuka och hårda nyckeltal. Med sin långa erfarenhet, dynamiska ledarskapsstil och höga energi är vi övertygade om att Viktoria kommer vara en tillgång för hotellet och Umeå som destination, säger Miri Sumiq, driftsdirektör Clarion Hotel Sverige i ett pressmeddelande.

Clarion Hotel Umeå öppnar fjärde kvartalet 2022 och kommer med sina 270 hotellrum, restaurang, rooftop bar, konferensytor och wellnessavdelning skapa en internationell mötesplats i hjärtat av Umeå.

– Att få återvända hem till Västerbotten och etablera nya Clarion Umeå är en dröm som går i uppfyllelse. Efter 16 år i bland annat Västerås, Stockholm och senast Visby vänder jag uppåt i landet och tar mig an uppgiften mer laddad och exalterad än någonsin. Jag har haft förmånen att få leda några av NCH ledande hotell, Quality Friends, Clarion Sign och nu närmast Clarion Wisby, att utveckla hotellen till destinationer för det lokala näringslivet, turister och affärsresenärer – det ska vi göra på Clarion Umeå också. Mitt team och jag själv kommer jobba för att bli umebons nya vardagsrum, den naturliga mötesplatsen och skapa minnesvärda upplevelser för hela norrlands näringsliv! Tillsammans kommer vi fortsätta driva på i utvecklingen att göra Umeå till förstahandsval för nationell och internationell turism, säger Viktoria Andersson, tillträdande hotelldirektör, Clarion Hotel Umeå i ett pressmeddelande.

Viktoria tillträder som Hotelldirektör för nyetableringen Clarion Hotel Umeå i augusti.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024