Annons:

Sälj mer med sociala media!

Nu släpper vi första kursen i vår Travel News Academy! Den 1 oktober kör vi en intensiv endags-utbildning på Epicenter i Stockholm för dig som vill mästra sociala media-kanaler för att bygga relationer och stärka försäljning.

– Sociala media har funnits i över 15 år nu och blir en allt viktigare del i våra liv. Ändå är det fortfarande svårt för många inom resebranschen att använda Facebook, Instagram och andra kanaler för att skapa relationer som driver försäljning, säger Anders Sjöstedt, rektor för nya Travel News Academy.

Travel News första Academy-kurs hjälper deltagarna att snabbt och smart hitta sätt att använda rätt sociala media för just deras verksamhet.

– Som i mycket annat gäller ”Do less, accomplish more” också för sociala media. Välj rätt kanal, skapa innehåll som känns äkta för er och kommunicera det på ett sätt som känns relevant eller underhållande för era kunder. Då kan man nå fantastiska resultat på kort tid.

Kursen hålls för första gången den 1 oktober på spännande Epicenter,  det expansiva innovationshuset mitt i Stockholm, fullt med digitala entreprenörer som skapar morgondagens storföretag.

Denna första Academy-kurs har endast plats för 10 personer, så reservera din plats nu!

För mer information och bokning, klicka HÄR.

Travel News Academy leds av Anders Sjöstedt med en solid bakgrund som både föreläsare och affärsutvecklare för företag som IKEA, SJ, Volvo, Freixenet, Moët Hennessy och Saint Laurent. Tillsammans med gästföreläsare från branschen skapar han en dynamisk och inspirerande dag där du kan gå direkt från insikt till handling.

Under taggen #jobbasmart erbjuder Traven News återkommande intensiva endagsutbildningar som tar utgångspunkt i din egen organisation och snabbt gör dig redo att jobba på nya effektiva sätt för att öka din försäljning och skapa rätt erbjudanden.

 

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024