Annons:

Annons:

Sydafrika satsar i Norden

South African Tourism satsar aktivt på den nordiska marknaden och bjuder 90 resebyråagenter på studieresa till Sydafrika.

– För att visa allt Sydafrika har att bjuda på arrangerar vi en omfattande studieresa med fyra resrutter. Deltagarna kommer att få träffa lokala reseaktörer som är intressanta för de nordiska länderna. South African Tourism samarbetar med South African Airways och Destination Marketing Companies (DMC:s). Kompletterande program och inbjudningar håller på att färdigställas, säger Abby Swartz, marketing och promotion manager för Norden hos South African Tourism.

South African Tourisms strategi för de nordiska länderna baseras i huvudsak på, som det heter ”smarta, resultatdrivna samarbeten med sydafrikanska researrangörer samt nordiska operatörer”. Strategin genomsyrar samtliga aktiviteter 2017 och 2018.

Över 60 000 skandinaver besökte Sydafrika från januari till juli i år, vilket bidrar till att South African Tourism kommer att nå sitt strategiska mål ”5 in 5” – det vill säga locka till sig fem miljoner turister de kommande fem åren. Det skriver South African Tourism i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Active Travel söker en konceptansvarig reseproducent
Sista ansökningsdag:
04 June, 2018
Resekonsult
Sista ansökningsdag:
06 June, 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
05 June, 2018